Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Faina pentru prajituri fara gluten

TVA inclus

18,60 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

Faina pentru prajituri fara gluten si alergeni, kosher 1kg, Free by Doves Farm

 

Aceasta faina pentru patiserie fara grau si gluten este un amestec obtinut din cereale care nu contin gluten. Este perfecta pentru toti cei care urmeaza un regim alimentar fara gluten si poate inlocui faina obisnuita in orice reteta.

Ingrediente: Amestec de fainuri (orez, cartofi, tapioca, porumb si hrisca), agenti de crestere (monocalciu fosfat, bicarbonat de sodiu), guma xantan.

Calitati dietetice: Fara gluten, lactoza, alune, oua, soia, grau.Produs certificat fara gluten.Produs vegetarian, vegan, Kosher.

Premiat cu Great Taste 2014 si Free From 2011.

 

Valori nutritionale per 100g
Energie 1480kJ
348kcal
Grasimi 1.1g
din care saturate 0.3g
Carbohidrati 79.8g
din care zaharuri 0.4g
Fibre 0.2g
Proteine 4.6g
Sare 0.87g

 

Prajitura fara gluten Victoria – Reteta

Utilizați această metodă simplă  pentru a realiza straturi de tort tip sandwich cu burete clasic Victoria. Prajitura care este, de asemenea, fără gluten. Cele dou blaturi pentru  tort sunt în mod tradițional  cu gem și zmeură, în timp ce blatul este pur și simplu glazurat cu zahar praf.

Ingrediente:

Diametru tort 2 x 15cm/6″ 2 x 18cm/7″ 2 x 20cm/8″
Tort
Faina alba pentru prajituri fara gluten 125g 175g 250g
unt 125g 175g 250g
oua 3 4 5
zahar praf 125g 175g 250g
Umplutura
gem 3 tbsp 4 tbsp 5 tbsp
smantana 25g 50g 75g
zahar glazurat 50g 100g 150g

 

 

Metodă:

Selectați dimensiunea de staniu și cantitatea de ingrediente pe care intenționați să o utilizați.

Aliniați folia pentru copt in tavă și ungeți marginile.

Pre-încălzește cuptorul.

Cerneti faina intr-un bol mare.

Adăugați untul, ouăle, zahărul și bateți bine.

Împărțiți amestecul între tavile pentru copt.

Coaceți pentru timpul arătat, în funcție de dimensiunea foliei de staniol, până când prăjiturile sunt doar maro și încep să se îndepărteze de partea din staniu.

Întoarceți prăjiturile pe un suport de sârmă, decojiți hârtia și lăsați să se răcească.

Umplutură:

  1. Întindeți dulceața pe un blat rece.

  2. Bateți crema și întindeți-o pe gem.

  3. Așezați al doilea blat deasupra.

  4. Cerneti zaharul glazurat peste prajitura.

     

Temperatură:

180°C, Fan 160°C

 

Timp de coacere:

15cm/6” – 25-30 minutes; 18cm/7” – 30-35 minutes; 20cm/8” – 35-40 minutes

 

Vezi gama de faina fara gluten…

 

1 recenzie pentru Faina pentru prajituri fara gluten

  1. Kim

    Grozava

Adaugă o recenzie

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Open chat