Faina universala fara gluten si alergeni, kosher 1kg, Free by Doves Farm
Faina universala fara gluten alba fara gluten este un amestec de ingrediente care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau.Faina fara gluten necesita putin mai mult lichid in majoritatea retetelor standard. In cazul unei retete specifice fara gluten, respectati recomandarile acesteia.
Ingrediente: Amestec de fainuri (orez, cartofi, tapioca, porumb si hrisca).
Calitati dietetice: Fara gluten, lactoza, alune, oua, soia, grau. Produs certificat fara gluten. Produs vegetarian, vegan, Kosher.
Produs certificat fara gluten. Produs vegetarian, vegan, Kosher. Premiat cu Great Taste Gold 2011
Typical values | per 100g |
---|---|
Energie | 1498kJ |
353kcal | |
Grasimi | 1.3g |
din care saturate | 0.3g |
Carbohidrati | 79.9g |
din care zaharuri | 0.2g |
Fibre | 0.8g |
Proteine | 5.0g |
Sare | <0.03g |
Clatite fara gluten – Reteta
Clătite fara gluten. Una dintre cele mai populare rețete, este puțin probabil ca cineva să observe că aceste clătite grozave nu conțin gluten. Deoarece există o nevoie din ce în ce mai mare de rețete lipsite de gluten, dar și de alergeni, încercați sa schimbați ingredientele sugerate dacă doriți să faceți clătite fără gluten, de asemenea, fără lactate și / sau ouă. Se servesc calde cu suc de lămâie și zahăr.
Fără gluten, ouă, soia, grâu, lactate.
Vegetarian, vegan, fără zahăr cristalizat
Ingrediente:
- 200g faina universala fara gluten
- 2 ouă (sau făină de naut + 2 linguri de apă)
- 500ml lapte (sau lapte vegan)
- ulei
Metoda:
1.Puneți făina, ouale (sau făină de năut + apă) și jumătate din lapte (sau lapte vegan) într-un castron mare sau ulcior.
2.Bateți mixul până la o pastă netedă, apoi amestecați laptele rămas pentru a face o compoziție subțire.
3.Puneți amestecul in frigider până la 12 ore.
4.Ungeti ușor o tigaie, astfel încât uleiul să acopere doar suprafața.
5.Amestecați mixul, apoi turnați o parte în tigaia fierbinte.
6.Tineți clatita in tigaie pana cand baza acesteia este aurie.
7.Întoarceți clatita și pe cealaltă parte.
8.Repetați procesul cu toate clatitele.
9.Serviți cu umpluturi dulci.
Brownie de ciocolata fara gluten – Reteta
Când faci aceste delicioase brownie de ciocolată, nimeni nu va ghici că sunt fără gluten. Din moment ce există o nevoie din ce în ce mai mare pentru rețete de patiserie fără gluten si fără alți alergeni, încercați reteta de Brownies fără gluten, fără lactate și vegan.
Fără gluten, soia, grâu, lactate, nuci.
Vegetarian, vegan, fără zahăr cristalizat.
Ingrediente:
Metoda:
1.Aliniați o farfurie de 15x20cm / 6×8 ” cu hârtie pergament și încălziți cuptorul înainte.
2.Topiți ușor împreună ciocolata și untul.
3. Într-un alt bol se amestecă zahărul, făina și praful de copt.
4.Bateți ouăle în ingredientele uscate.
5.Amestecați ciocolata topită și untul.
6.Se toarnă în vasul tău de gătit pregătit cu pergament.
7.Se coace într-un cuptor preîncălzit timp de 22-25 de minute.
8.Se taie în pătrate sau felii înainte de a servi cald sau rece.
Temperatura
180˚C, Fan 160˚C, 350˚F, Gas 4
Timp de copt
Recenzii
Nu există recenzii până acum.