Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Faina de orez fara gluten

TVA inclus

14,97 lei 14,50 lei

În stoc

Informatii produs

Făină făra gluten. Făina de orez alb si brun.

În stoc

faina de orez fara gluten doves farm, faina bio
Faina de orez fara gluten

14,97 lei 14,50 lei

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

Faina de orez fara gluten si alergeni, kosher 1kg, Free by Doves Farm

 

Faina de orez fara gluten Doves Farm. Faina de orez este o faina care in mod natural nu contine gluten, are o aroma simpla, culoare cremoasa si este usor digerabila. Faina de orez fara gluten poate fi folosita la prepararea budincilor si a biscuitilor fara gluten, precum si la ingrosarea sosurilor.

 

Ingrediente: Orez alb si brun.

Greutate: 1kg

Calitati dietetice: Fara gluten, fara lactoza, fara alune, fara oua, fara grau.

Fara gluten, fara arahide, fara oua, fara lapte, fara soia, fara grau.

Produs certificat fara gluten.

Produs vegetarian, vegan, Kosher.

Depozitare: Pentru a vă păstra făina la nivelul optim, după utilizare rulați  partea de sus și depozitați făina într-un loc uscat și rece.

 

 

Valori nutritionale  per 100g
Energie 1504kJ
354kcal
Grasimi 2.0g
din care saturate 0.5g
Carbohidrati 75.2g
din care zaharuri 0.3g
Fibre 2.6g
Proteine 7.8g
Sare <0.03g

 

 

Clatite Scotiene din faina de orez 

Clătite fără gluten, un mic dejun ușor și rapid pentru întreaga familie. Adaugați  sirop de arțar pentru un plus de savoare.

faina de orez clatite fara gluten

Ingrediente:

  • 75g faina de orez
  • 1/2 lingură praf de copt
  • 1/4 lingură gumă xanthan
  • putină sare si 150 ml apă
  • ulei pentru prăjit
  • dulceata sau sirop de arțar

 

Instructiuni:

1. Pune făina, praful de copt, guma de xantan și sarea într-un bol.

2. Adăugați apa și bateți compozitia într-o pastă netedă.

3. Încălziți puțin ulei într-o tigaie.

4. Turnați mixul în tigaie formand  cercuri de  aproximativ 8 cm / 3 ”

5. Gatiti la foc mic pana cand apar găuri.

6. Întoarceți clătitele și pe cealaltă parte timp de câteva minute.

7. Repetați procedura cu mixul de clătite rămas.

8. Serviți cu gem sau sirop de arțar.

 

Paine de orez fara gluten

Această pâine de orez se face folosind un amestec din făină de orez brun și făină de orez alb. Sunt foarte fericită că această combinație a funcționat, deoarece înseamnă că pâinea are o aromă complet neutră, ceea ce este destul de rar în rețetele de pâine fără gluten.

faina de orez fara gluten paine

DE CE  VEI IUBI ACEASTA PAINE DIN OREZ FARA GLUTEN?

1. Este (nedetectabil) vegan și fără gluten.

2. Are crustă la exterior.

3. Este pufoasă pe dinăuntru.

4. Are o aromă complet neutră.

5. Este fără ulei.

6. Este fără zahăr.

7. Este fără drojdie.

8. Este fără arahide.

9. Este perfectă pentru prăjituri sau sandwich-uri.

10. Este delicioasă cu topping-uri dulci sau savuroase.

11. Nu este necesară frământarea.

12. Nu este nevoie de timp doveditor.

13. Este făcută doar într-un bol.

14. Este nevoie de doar 15 minute pentru a pregăti aluatul înainte de coacere!

 

Mod de preparare – Paine fara gluten din faina de orez fara gluten

Amestecă toate ingredientele într-un vas din sticla pentru amestecat.

Separati aluatul in sectiuni de jumatate de kilogram.

Puneti aluatul in tava de facut paine cu hartia de copt.

Ingrediente:

  • 375 g (1 1/2 cups) faina de orez.
  • 3 lingurite  faina tapioca.
  • 1/4 lingurite de sare.
  • 3 lingurite pline de praf de copt (fara gluten daca este necesar).
  • 1/4 lingurite de bicarbonat de sodiu (fara gluten daca este necesar).
  • 1 lingura de cidru (fara gluten daca este necesar).
  • 270 ml  de apa.

Instructiuni:

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).

Amestecă toate ingredientele într-un bol.

Transferați amestecul într-o tavă de pâine (am folosit un pahar de o jumătate de kilogram înclinat cu hârtie de copt unsă).

Răspândiți semințe amestecate pentru a decora, dacă doriți.

Se bagă la cuptor în jur de 55 de minute, până se ridică.

Lăsați să se răcească pe un suport din lemn sau de sârmă înainte de a o pune la depozitare.

 

Retete de taitei din orez

Făcute predominant din făină de orez și apă, tăiței de orez sunt folosiți sub diferite forme în întreaga Asie. Avem rețete de tăiței din orez ce acoperă toate tipurile, de la fidea groasă (udon) și tăiței plați (Pad thai), până la vermicelli subțiri.

Udon noodle soup

faina de orez fara gluten taitei

Această supă de tăiței udon combină aromele japoneze „umami”  cu legumele proaspete și cu tăiței înăbușiți. Puteți găsi cele mai multe ingrediente într-un supermarket asiatic.

Vedeti intreaga gama de faina fara gluten

5 recenzii pentru Faina de orez fara gluten

  1. sherree

    Bun

  2. GG

    GF

  3. marl65

    După ce am cutreierat supermarketurile locale pentru făină de orez, am decis să caut online și am fost foarte mulțumit de produs

  4. Jayne

    Ador această făină, ies biscuiți fără gluten grozavi

  5. sarahm-f

    Love it
    Excelent pentru copt, ies clătite minunate

Adaugă o recenzie

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Open chat