Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Faina integrala  fara gluten pentru paine

TVA inclus

19,60 lei

Stoc epuizat

Informatii produs

Faina integrala pentru paine fara gluten

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

S-ar putea să-ți placă și…

16,00 lei

Vitamine naturale

Extract de drojdie cu B12

27,97 lei
13,00 lei
-3%

Făină fără gluten

Faina de orez fara gluten

14,97 lei 14,50 lei
19,60 lei

Faina integrala pentru paine fara gluten si alergeni, kosher 1kg, Free by Doves Farm

 

Faina integrala  fara gluten pentru paine are un amestec de ingrediente, care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau. 

NOUĂ RETETĂ FAINA INTEGRALA FARA GLUTEN!

 Amestecul  popular de făină pentru pâine integrală fără gluten a fost îmbunătățit,  pentru a oferi o creștere și mai bună a pâinii. Acum, amestecul conține gram, tapioca, făina de orez, făina de roscove și făina de hrișcă. Folosiți acest amestec de făină ca o alternativă la făina de pâine obținută din grâu.

Urmați rețetele  de pe spatele ambalajului pentru a face pâine integrală în cuptorul sau mașina dvs. de pâine.

 

Ingrediente: Amestec de făinuri (orez, tapioca, roşcovă, gram, hrișcă ), fibră de sfeclă de zahăr, îngroșător (gumă de xantan).

Calitati dietetice: Fără Gluten, Fără Lapte, Fără Arahide, Fără Ou, Fără Soia, Fără Grâu.

Produs certificat fara gluten. Produs vegetarian, vegan, Kosher.

 

 

Valori nutritionale  per 100g
Energie 1443kJ
341kcal
Grasimi 1.2g
din care saturate 0.2g
Carbohidrati 74g
din care zaharuri 0.3g
Fibre 4.8g
Proteine 6.5g
Sare 0.04g

 

 

RETETA – PAINE INTEGRALA FARA GLUTEN / CHIFLE 

 

Ingrediente:

230g Făină de pâine integrala Doves

100g Făină de ovaz

90 g Făină de teff (dacă nu aveți Teff, puteți utiliza făină de mei sau făină de hrișcă)

1 lingură gumă de xantan

1 linguriță sare de mare fină

1 linguriță bicarbonat de sodiu

7g gelatină / 4g vegegel

3 linguri lapte praf

11g drojdie  (am folosit Allinsons)

3 ouă

1 lingură  miere

370 g apă caldă (la 46 C / 115 F)

1½ linguriță suc de lămâie

3 linguri ulei de floarea soarelui, lapte sau ou pentru glazurare

 

METODA DE PREPARARE

Se cântăresc și se amestecă toate ingredientele uscate, inclusiv drojdia (intr-un recipient etanș, se sigilează și se agită pentru a obține un amestec uniform, fără niciun fel de cocoloașe).

Pus deoparte.

Tăiați ouăle într-un bol mare și adăugați mierea și apa caldă (la 46 C / 115 F).

Amestecați cu telul până când compozitia este bine  aerisita.

Adăugați sucul de lămâie, uleiul de floarea soarelui și ingredientele uscate și amestecați-le bine împreună pâna ce compozitia devine uniformă.

Continuați să amestecați timp de câteva minute.

Puneți aluatul în coșurile / formele de pâine căptușite.

Acoperiți  și așezați tăvile undeva la cald pentru aproximativ 40 până la 50 de minute pentru ca aluatul să crescă. 

Preîncălziți cuptorul la 180 C / 350 F / gaz 4.

Înainte de a se pune la copt, acoperiți aluatului cu ou / lapte pentru a se glazura.

Coaceți pâinea – 15 minute pentru rulouri mici, 25-30 minute pentru pâinea mai mare.

Se scoate din cuptor când pâinea este coaptă, de culoare aurie. Se transferă pe un  suport de sârmă sau lemn pentru a se răci.

Vezi intreaga gama de faina fara gluten!

 

 

1 recenzie pentru Faina integrala  fara gluten pentru paine

  1. raemaclane

    În cele din urmă am reusit să fac rețeta să funcționeze pentru mașina de făcut pâine Panasonic… ingredient secret 2 lingurițe praf de copt.

    paine fara gluten din faina integrala fara gluten

Adaugă o recenzie

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Open chat