Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Faina fara gluten la sac

TVA inclus

236,50 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

Faina fara gluten la sac Doves Farm, 16kg

 

Faina fara gluten la sac  prezinta un amestec de ingrediente care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau. Faina fara gluten necesita putin mai mult lichid in majoritatea retetelor standard. In cazul unei retete specifice fara gluten, respectati recomandarile acesteia.

Ingrediente: Amestec de fainuri (orez, cartofi, tapioca, porumb si hrisca). 

Calitati dietetice: Fara gluten, lactoza, arahide, oua, soia, grau. Produs certificat fara gluten. Produs vegetarian, vegan, Kosher.

Produs certificat fara gluten. Produs vegetarian, vegan, Kosher. Premiat cu Great Taste Gold 2011

 

 

Valori nutritionale  per 100g
Energie 1498kJ
353kcal
Grasimi 1.3g
din care saturate 0.3g
Carbohidrati 79.9g
din care zaharuri 0.2g
Fibre 0.8g
Proteine 5.0g
Sare <0.03g

 

 

Clatite fara gluten – Reteta

Clătite fara gluten. Una dintre cele mai populare rețete, este puțin probabil ca cineva să observe că aceste clătite grozave nu conțin gluten. Deoarece există o nevoie din ce în ce mai mare de rețete lipsite de gluten, dar și de alergeni, încercați sa schimbați  ingredientele sugerate dacă doriți să faceți clătite fără gluten, de asemenea, fără lactate și / sau ouă. Se servesc calde cu suc de lămâie și zahăr.

Fără gluten, ouă, soia, grâu, lactate.

Vegetarian, vegan, fără zahăr cristalizat

 

Ingrediente:

Metoda:

1. Puneți făina, ouale (sau făină de năut + apă) și jumătate din lapte (sau lapte vegan) într-un castron mare sau ulcior.

2.Bateți mixul până la o pastă netedă, apoi amestecați laptele rămas pentru a face o compoziție subțire.

3.Puneți amestecul in frigider  până la 12 ore.

4.Ungeti ușor o tigaie, astfel încât uleiul să acopere doar suprafața.

5.Amestecați mixul, apoi  turnați o parte  în tigaia fierbinte.

6.Tineți clatita in tigaie pana cand baza acesteia este aurie.

7.Întoarceți clatita și pe  cealaltă parte.

8.Repetați  procesul cu toate clatitele.

9.Serviți cu umpluturi dulci.

 

Placintă fără gluten cu ricotta

faina fara gluten sac

 

O rețetă ușor de făcut cu o textură delicată.

 

Ingrediente:

Aluat:

  1. făină fără gluten – 175g
  2. linguriță de sare
  3. zahăr pudră- 75g
  4. bucăți de unt – 50g
  5. un ou bătut

 

Umplutură:

  1. ricotta – 500g
  2. zahăr pudră
  3. două lingurițe de făină fără gluten
  4. o lamaie (suc și coaja razuita)
  5. scortișoară 1/2 linguriță

 

 

Metoda:

  1. Pentru început pune făina, zahărul și sarea întru-un bol si amestecă. Pune oul in mijloc și amestecă pană se leagă aluatul. Pune aluatul la frigider timp  de o  oră.

  2. Preîncălziți cuptorul la 180°C

  3. Pe o bucată  pătrată de pergament (acesta este un aluat destul de lipicios, astfel încât pergamentul de copt ajută atunci când sunteți gata să aliniați vasul cu plăcintă), rulați aluatul până când este suficient de mare pentru a alinia plăcinta pe o farfurie de 24 cm cu grosimea aproximativă a unei monede.

  4. Puneți ricotta, zahărul, făina, ouăle, sucul de lămaie și  scorțișoara măcinată într-un vas de amestecat și bateți bine pentru a combina ingredientele.

  5. Se toarnă amestecul de ricotta în vasul  plăcinta captusită. Coaceți timp de 1 oră – 1 oră 15 minute. Lasați plăcinta să se răcească la temperatura camerei.

 

Vezi gama de faina fara gluten…

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Faina fara gluten la sac”

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Open chat