Fulgi de ovaz fara gluten bio
Fulgi de ovaz fara gluten bio. Fulgii de ovaz sunt bogati în fibre insolubile, cat și fibre solubile, extrem de benefice sănatatii. O sursă excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au în compozitia lor vitamina E, cat și vitamine esentiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovaz se numara magneziu, fier, cupru, calciu și zinc. De asemenea, ovazul este o sursă excelenta de proteine.
Ingrediente: 100% Fulgi de ovaz fara gluten, fulgi fini de ovaz ( ingrediente din agriculturi ecologice).
Greutate: 250g
Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI!
Vegan, vegetarian, organic.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1533 KJ |
364 Kcal | |
Grasimi | 8,4 g |
din care saturate | 2 g |
Carbohidrati | 64 g |
din care zaharuri | 3,3 g |
Proteine | 16,8 g |
Fibre | 13,2 g |
Sare | 0,13 g |
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Danemarca
Click sa vezi gama de cereale bio fara gluten…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.