Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Faina Malthouse

TVA inclus

16,97 lei 13,00 lei

Stoc epuizat

Informatii produs

Faina pentru paine Malthouse

SKU DF31 Categories , Tags ,

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

Faina Malthouse – mix grau, secara si orz pentru paine Malthouse, organic, Doves Farm

 

Faina Malthouse. Faina pentru paine  Malthouse, un amestec de faina din grau si secara combinata cu fulgi de malt pentru o textura crocanta. Este ideala atat pentru masina de paine cat si pentru cuptor.  De asemenea, se poate folosi pentru paine artizanala cu maia.

 

Ingrediente: Faina neagra de grau*, fulgi de malt de grau* (15%), faina de secara* (3,6%), faina de malt*, acid ascorbic.

Greutate: 1kg

Nici una din fainurile Doves Farm nu a fost supusa unui proces de albire, acesta fiind interzis in Marea Britanie.

Fara lapte, fara arahide, fara oua, fara soia.

Vegetarian, vegan, kosher, organic.

 

Valori nutritionale  per 100g
Energie 1380kJ
325kcal
Grasimi 2.0g
din care saturate 0.3g
Carbohidrati 64.5g
din care zaharuri 1.2g
Fibre 7.6g
Proteine 12.3g
Sare 0.13g

 

Paine Malthouse

paine malthouse

 

  1. Frecați puțin ulei în interiorul tavii de pâine de 1 kg / 2lb.
  2. Puneți făina, drojdia, zahărul și sarea într-un bol mare și amestecați-le împreună.
  3. Amestecați în apă și când totul pare ca se agita, adaugați uleiul.
  4. Folosindu-vă de mâini, strângeți totul împreună într-o masă tare.
  5. Frământați aluatul în bol, sau pe o suprafață de lucru, timp de 100 de prese.
  6. Evitați să adăugați făină, dacă este posibil.
  7. Acoperiți vasul de aluat cu un vas mare de amestecare răsturnat și lăsați-l într-un loc cald pentru ca aluatul să se dubleze ca mărime, proces ce  va dura aproximativ o oră.
  8. Frământați aluatul pentru încă 100 de prese.
  9. Formați aluatul și puneți-l în tava pregătita.
  10. Acoperiți tava cu un vas mare de amestecare răsturnat și lăsați-l să se ridice într-un loc cald timp de 40 de minute.
  11. Pre-încălzește cuptorul.
  12. Scoateți vasul de amestecare și coaceți pâinea timp de 40-45 minute.
  13. Întoarceți pâinea din tava, atingeți baza și dacă sună gol, pâinea este facuta.
  14. Se lasă să se răcească pe un raft de sârmă.

Temperatura: 220˚C, Ventilator 200˚C, 425˚F, Gaz 7

Timp de gătit:  40-45 minute

Vedeti intreaga gama de faina bio

 

1 recenzie pentru Faina Malthouse

  1. Alun

    Cea mai buna faina pe care o poti cumpara – pentru masina de paine sau la mana

Adaugă o recenzie

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Open chat