Sos de Usturoi FARA GLUTEN, BIO, VEGAN
Sos de usturoi fara gluten bio. Sosul de usturoi Byodo este fabricat din cele mai bune ingrediente organice și este garantat fără gluten și fără ouă. Usturoiul proaspăt combinat cu iaurt ușor conferă sosului fără drojdie un gust ușor, picant.
Gust picant, ușor, ideal pentru dipping, marinare și dressing la salată.
Ingrediente: ulei de rapita*, iaurt* cu lapte degresat, otet* de vinars, apa, zahar* brut din trestie, amidon de porumb*, usturoi* 2%, sare gema, proteina din lapte*, patrunjel*, cepsoara, concentrat din suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar* si faina de roscove*, condimente*. *100% agricultura ecologica.
Cantitate: 250ml
Alergeni: fara gluten. Contine lactoza.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1076 kj |
260 kcal | |
Grasimi | 22g |
din care saturate | 2.3g |
Carbohidrati | 14g |
din care zaharuri | 9.7g |
Proteine | 1.4g |
Sare | 1.8g |
Origine: Germania
Producator: Byodo
Click pentru a vedea gama sosuri…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.