Praf de copt fara gluten si alergeni, kosher 130g, Free by Doves Farm
Praf de copt fara gluten. Praful de copt Doves Farm este un agent clasic de crestere care se adauga in faina la prepararea de prajituri, sosuri si budinci. Fiecare tub contine 130g de praf de copt, suficient pentru a face 26 de prajituri cu scortisoara sau o varietate de alte prajituri.
PRODUS CERTIFICAT FARA GLUTEN SI KOSHER
Ingrediente: fosfat mono-calciu, amidon de porumb *, bicarbonat de sodiu. *Ingredient din agricultura ecologica.
Sfat pentru alergii: fara gluten, fara lapte, fara arahide, fara grau, fara oua si fara soia.
Greutate: 130g
Mod de utilizare:
Utilizați în rețete la care se cere utilizarea prafului de copt. Pentru rețete in care se cere bicarbonat de sodiu, folosiți bicarbonat de sodiu. Pentru a face făină de cu agent de creștere, adăugați 2 lingurițe de praf de copt la 100 g făină simplă și amestecați bine.
Depozitare: inlocuiti capacul si depozitati-l intr-un loc uscat si rece.
Foarte recent, in urma unei investitii de 3 milioane £, Doves Farm a lansat un nou brand dedicat produselor FARA ALERGENI, brandul – FREEE by Doves Farm®. Noul brand ofera consumatorilor o distinctie clara intre cei doi piloni principali ai companiei: produsele traditionale ecologice care contin grau si gama fara gluten si alergeni. Desi produsele nu au fost modificate, introducerea FREEE by Doves Farm cuprinde un nou brand si logo care exprima libertatea de a alege alimente naturale fara grija alergenilor precum glutenul.
Reteta – Tort tip sandwich cu pandispan fara lactate si / sau oua
Ingrediente:
125g faina fara gluten de uz universal
2 linguri praf de copt fara gluten
125g zahăr caster 125g
unt gras sau vegan
3 ouă sau 3 linguri făină de năut + 6 linguri de apă
3 linguri de gem
1 lingură de zahăr
Instructiuni:
1. Cerneti faina si praful de copt intr-un bol.
2. Adăugați zahăr, unt și ouă (sau făină de năut + apă).
3. Bate bine.
4. Împărțiți între două tigăi rotunde de 15cm / 6 ” date cu unt.
5. Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 25-30 de minute.
6. Uniți blaturile reci împreună, adăugați gemul si pregatiti sandwich-ul.
7. Presărați zahărul peste cozonac.
Cuptor 180 ° C / Ventilator 160 ° C / 350 ° F / Gaz 4
Vezi gama de produse pentru copt fara gluten…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.