Mix Faina Tort de Ciocolata, FARA GLUTEN, VEGAN
Faina pentru tort de ciocolata fara gluten. Rețetă clasică cu aromă profundă de ciocolată.
Ingrediente:
Zahăr de trestie raw *, Făină de porumb *, Frunze de ciocolată neagră * (12,5%) (Zahăr de trestie raw *, Masă de cacao *, Unt de cacao *, Agent de emulsifiere: Lecitină de floarea-soarelui *), Făină de orez integrală *, Pudră de cacao * (7,5% ), Praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu, agent de acidifiere: cremă Tartar, amidon de porumb *), îngroșător: gumă din boabe de roșcove *, sare de mare, pudră de vanilie *.
*Ingrediente provenite din agriculturi ecologice.
Informatii alergenice: fară gluten. Poate contine urme de lactoză, soia.
Informatii dietetice: organic, vegan.
Cantitate: 400g
Tip ambalaj: cutie carton.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1618kJ / 382kcal |
Grasimi | 4.4g |
din care saturate | 2.5g |
Carbohidrati | 79.6g |
din care zaharuri | 47.1g |
Fibre | 4.2g |
Proteine | 3.6g |
Sare | 0.86g |
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Producator: Amisa
Tara de origine a produsului: Marea Britanie.
Click pentru a vedea gama de alimente fara gluten…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.