Lasagna Fara Gluten, Bio, Vegan
Lasagna fara gluten din porumb si orez. 100% porumb organic și făină de orez
Are gust discret de porumb
Foi de lasagnaf rulate în mod tradițional
Artizanal de producție italiană
Informații despre producție: Orezul și porumbul sunt măcinate cu grijă și amestecate cu apă limpede. Aluatul de paste este în mod tradițional turnat în foi și uscat lent.
Ingrediente: faina de porumb* (55%), faina de orez* (45%).
*Ingrediente provienite din agricultura ecologica.
Cantitate: 250g
Informatii alergenice: poate contine soia.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1479 kj |
349 kcal | |
Grasimi | 1.1 g |
din care saturate | 0.2 g |
Carbohidrati | 77 g |
din care zaharuri | 0.3 g |
Proteine | 6.7 g |
Sare | 0.01 g |
Producator: Byodo
Origine: Italia
Click pentru a vedea gama de alimente bio…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.