Guma xanthan fara gluten si alergeni, kosher 100g, Free by Doves Farm.
Guma xantan fara gluten este utilizata in retetele cu faina fara gluten pentru a imbunatati structura aluatului si a reduce faramitarea. Acest ingredient natural este produs prin fermentarea glucozei si sucrozei de catre Xanthomonas Campestris. Pentru o paine fara gluten sunt necesare doar 2 lingurite de guma xantan.
Procesul de obtinere a gumei de xanthan Doves Farm presupune amestecarea porumbului cu seminte de xanthan in urma careia are loc un proces de fermentare. Dupa finalizarea procesului de fermentare, porumbul este complet eliminat din produs. In procesul de fermentare nu se foloseste deloc grau sau gluten. Producerea si ambalarea gumei xanthan are loc intr-o zona speciala in care nu exista gluten sau posibilitate de contaminare cu gluten. Se recomanda sa nu se consume mai mult de 15 g/zi de guma xanthan deoarece este un laxativ eficient.
Nu contine gluten, lapte, arahide, oua si soia.
Produs certificat fara gluten, vegan, Kosher.
Ingrediente: guma de xantan.
Foarte recent, in urma unei investitii de 3 milioane £, Doves Farm a lansat un nou brand dedicat produselor FARA ALERGENI. Brandul – FREEE by Doves Farm®. Noul brand ofera consumatorilor o distinctie clara intre cei doi piloni principali ai companiei. Produsele traditionale ecologice care contin grau si gama fara gluten si alergeni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.