Faina Prajituri Fara Gluten Sac
Faina pentru prajituri fara gluten la sac. Aceasta faina pentru patiserie fara grau si gluten este un amestec obtinut din cereale care nu contin gluten. Este perfecta pentru toti cei care urmeaza un regim alimentar fara gluten si poate inlocui faina obisnuita in orice reteta.
Ingrediente: Amestec de fainuri (orez, cartofi, tapioca, porumb si hrisca), agenti de crestere (monocalciu fosfat, bicarbonat de sodiu), guma xantan.
Calitati dietetice: Fara gluten, lactoza, alune, oua, soia, grau.Produs certificat fara gluten.Produs vegetarian, vegan, Kosher.
Premiat cu Great Taste 2014 si Free From 2011.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1480kJ |
348kcal | |
Grasimi | 1.1g |
din care saturate | 0.3g |
Carbohidrati | 79.8g |
din care zaharuri | 0.4g |
Fibre | 0.2g |
Proteine | 4.6g |
Sare | 0.87g |
Prajitura fara gluten Victoria – Reteta
Utilizați această metodă simplă pentru a realiza straturi de tort tip sandwich cu burete clasic Victoria. Prajitura care este, de asemenea, fără gluten. Cele dou blaturi pentru tort sunt în mod tradițional cu gem și zmeură, în timp ce blatul este pur și simplu glazurat cu zahar praf.
Ingrediente:
Diametru tort | 2 x 15cm/6″ | 2 x 18cm/7″ | 2 x 20cm/8″ |
Tort | |||
Faina alba pentru prajituri fara gluten | 125g | 175g | 250g |
unt | 125g | 175g | 250g |
oua | 3 | 4 | 5 |
zahar praf | 125g | 175g | 250g |
Umplutura | |||
gem | 3 tbsp | 4 tbsp | 5 tbsp |
smantana | 25g | 50g | 75g |
zahar glazurat | 50g | 100g | 150g |
Metodă:
Selectați dimensiunea de staniu și cantitatea de ingrediente pe care intenționați să o utilizați.
Aliniați folia pentru copt in tavă și ungeți marginile.
Pre-încălzește cuptorul.
Cerneti faina intr-un bol mare.
Adăugați untul, ouăle, zahărul și bateți bine.
Împărțiți amestecul între tavile pentru copt.
Coaceți pentru timpul arătat, în funcție de dimensiunea foliei de staniol, până când prăjiturile sunt doar maro și încep să se îndepărteze de partea din staniu.
Întoarceți prăjiturile pe un suport de sârmă, decojiți hârtia și lăsați să se răcească.
Umplutură:
-
Întindeți dulceața pe un blat rece.
-
Bateți crema și întindeți-o pe gem.
-
Așezați al doilea blat deasupra.
-
Cerneti zaharul glazurat peste prajitura.
Temperatură:
180°C, Fan 160°C
Timp de coacere:
Vezi gama de faina fara gluten…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.