Faina Orez Caputo, FARA GLUTEN
Faina din orez potrivita pentru patiserie, pizza și gătit. Un produs inovator FĂRĂ GLUTEN cu granulometrie calibrată potrivita pentru prăjire, tempura și excelenta pentru prepararea cremelor și a budincilor.
Proteina: 7%.
Făina Caputo este recunoscută ca fiind cea mai bună făină de pizza din lume și este utilizată de 80% din pizzeriile din Napoli! Perfect pentru patiserie. Dacă ați încercat deja să faceți produse de patiserie acasă și nu ați avut prea mult succes, credem că trecerea la această făină va face diferența!
Ingrediente: faina din orez 100%.
Cantitate: 1kg
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1489 kj |
351 kcal | |
Grasimi | 0.5 g |
din care saturate | 0.1 g |
Carbohidrati | 79 g |
din care zaharuri | 1 g |
Proteine | 7 g |
Fibre | 1 g |
Sare | 0 g |
Origine: Italia
Producator: Antico Molino Caputo.
Depozitare: A se pastra la loc uscat si rece.
Click pentru a vedea gama de faina din Italia…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.