Faina de Greieri 100%
Faina de greieri se prepara din greieri mari fara aripi. Un exoschelet nu este inca format, astfel de insecte sunt mai ușor de digerat. Faina proteica de insecte din greieri nu are gust, doar o usoara aroma umami de nuca și este bogata în proteine.
Faina din greieri fara aditivi, chimicale sau conservanti. Faina 100% greieri.
Beneficii:
- 70% proteine (Proteine de aceeași calitate ca și carnea de vită).
- 20% acizi grași (Mai mult omega-3 și omega-6 decât somonul).
- Micronutrienți (Biodisponibilitate ridicată a fierului, calciului, zincului, B12).
- Fără antibiotice (Spre deosebire de creșterea animalelor, insectele nu prezinta risc la bacterii).
- Fără boli (COVID, gripă porcină, vaca nebună… suntem genetic diferiți fată de greierii, nu există boală pe care să o prindem).
Înainte de uscare, greierii sunt mai întâi bine spălați. Abia apoi sunt tratati termic și uscati lent pentru a maximiza toate proprietățile benefice ale insectei comestibile. Abia după aceea, se transformă în făină de greieri bogată in proteine.
Utilizare:
Puteți amesteca făină din greieri cu un alt tip de făină sau pur și simplu o poți adăuga la rețeta ta preferată. Pudra proteica de greieri se poate adauga la orice retetă pentru un plus de proteine, vitamina B12 și fier. Poti incerca cu: smoothie-uri, clatite, fursecuri, briose, nachos, paine, omlete, supe, biscuiti, budinci etc.
Ingrediente: 100% greieri (Acheta domesticus).
Cantitate: 100g
Valori nutritionale | Per 100g |
---|---|
Energie | 1939 kJ |
463 kcal | |
Grasimi | 20 g |
din care saturate | 5.2 g |
Carbohidrati | 0.5 g |
din care zaharuri | 0 g |
Sare | 0.8 g |
Proteine | 70 g |
Fibre | 9.5 g |
Vitamina B12 | 5.76 μg |
Fier | 5.67 mg |
Informatii alergenice: Fara gluten. Poate contine urme de soia. Nu se recomanda persoanelor cu alergii la crustacee sau moluste.
Depozitare: A se pastra la loc uscat si rece.
Click pentru a vedea gama de faina…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.