Biscuiti cu ghimbir fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 150g, Freee by Doves Farm
Acesti biscuiti cu ghimbir fara gluten sunt preparati folosind metode artizanale si produse ecologice in brutaria Doves Farm din regiunea Wiltshire, Marea Britanie, unde tot ce intra in vasul de amestecare se afla pe lista ingredientelor.
Uleiul de palmier provine din ferme sustenabile care lucreaza pentru protejarea ecosistemului. Nu folosim ingrediente modificate genetic, aditivi controversati sau grasimi hidrogenate.
Ingrediente: orez brun *, zahar*, faina de porumb*, pasta de ghimbir* 8% (radacina de ghimbir*, sirop de zahar*), amidon de cartofi*, ghimbir macinat* 1% , bicarbonat de sodiu. *Ingredient din agricultura ecologica.
Nu contin: arahide, lapte, caseina, oua, gluten, soia.
Greutate: 150g
Produs vegan, vegetarian, kosher, organic.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1926kJ |
458kcal | |
Grasimi | 16.3g |
din care saturate | 7.3g |
Carbohidrati | 73.0g |
din care zaharuri | 30.1g |
Fibre | 2.1g |
Proteine | 3.9g |
Sare | 0.45g |
Acest produs este certificat organic, Kosher si de Asociatia Celiacilor, Societatea Vegana din Marea Britanie. Foarte recent, in urma unei investitii de 3 milioane £, Doves Farm a lansat un nou brand dedicat produselor FARA ALERGENI, brandul – FREEE by Doves Farm®. Noul brand ofera consumatorilor o distinctie clara intre cei doi piloni principali ai companiei: produsele traditionale ecologice care contin grau si gama fara gluten si alergeni. Desi produsele nu au fost modificate, introducerea FREEE by Doves Farm cuprinde un nou brand si logo care exprima libertatea de a alege alimente naturale fara grija alergenilor precum glutenul.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.