Baton ovaz cu fulgi de ciocolata fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 35g, Freee by Doves Farm
Veti iubi continutul bogat de cacao de 70% din fulgii din aceste batoane de ciocolata.
Preparate in brutaria dedicata fara gluten din Wiltshire, Marea Britanie, care nu foloseste gluten, lapte, arahide, oua sau soia, aceste batoane delicate de ovaz nu contin zahar cristalin procesat. Batoanele noastre de ovaz nu contin lactate, deci folosim ulei de palmier nehidrogenat, provenit din ferme columbiene certificate, unde sunt protejate animalele salbatice si habitatele. Un mic varf de sare este atingerea finala.
Ingrediente: ovaz*, sirop agave*, ulei de palmier*, guma acacia*, sare, fulgi de ciocolata* 12% (masa de cacao*, unt de cacao*, zahar din trestie*, pudra de cacao natur*). Ciocolata contine minim 70% cacao. *Ingredient din agricultura ecologica.
Proprietati:
– Fara GLUTEN, LAPTE, ALUNE, OUA si SOIA. Produse in regim strict de testare.
– Lista de ingrediente “curata”.
– Indulcite cu sirop de AGAVE, un indulcitor natural cu indice glicemic redus.
– Certificate bio de Soil Association.
– Certificate Kosher si Asociatia Celiaca Marea Britanie.
– Preparate fara zahar cristalin procesat.
– Preparate cu ulei de palmier certificat sustenabil.
Informatii pentru consumatori:
– Ideale pentru consumatorii cu intoleranta la gluten sau care sufera de boala celiaca.
– De asemenea ideale si pentru cei care sufera de alte intolerante sau alergii alimentare, cum ar fi la lapte, alune, oua si/sau soia.
– Potrivite pentru dieta Kosher si vegetariana.
– Ideale pentru pachetul de pranz sau ca snack intre mese.
Produs certificat fara gluten, organic, vegan si Kosher.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.