Musli de ovaz cu fructe de padure, BIO, FARA GLUTEN
Prin adăugarea de fulgi de orez deliciosi, fulgi de ovăz fără gluten, coacăze, bucăți de mere, mure, afine și căpșuni se creează un amestec remarcabil de cereale pe lângă toate celelalte ingrediente care provin deasemenea din agricultura ecologica.
Ovăzurile sănătoase, cu o energie înaltă, sunt cultivate in fermele Bauck din agricultura ecologică și apoi prelucrate atent, sub control strict, sub forma de musli fără gluten.
Ingrediente: fulgi de ovaz*integrali fara gluten 71%, fulgi de orez* (orez*, zahăr din trestie de zahăr*, sirop de orez*, sare de mare), fructe de padure uscate 12%(coacaze*, bucati de mure*, affine*, bucati de capsuni*), bucati de mere*
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Cantitate: 425g
Informatii alergenice: contine ovaz.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1516 kj |
359 kcal | |
Grasimi | 5 g |
din care saturate | 0.8 g |
Carbohidrati | 63.0 g |
din care zaharuri | 11 g |
Proteine | 11 g |
Fibre | 8.3 g |
Sare | 0.16 g |
Producator: Bauck Hof
Origine: Germania
Click pentru a vedea gama de cereale bio…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.