Fulgi din 5 cereale, BIO, FARA GLUTEN, DEMETER
Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun. Amestecul fin al diferitelor cereale extrase din grau are un gust crocant fraged. Ovazul, orezul, hrisca dar si meiul provin din agricultura ecologica biodinamica si nu contin gluten.
Continutul de fulgi din cereale se poate servi atat cu lapte cald cat si cu lapte rece. Dupa gust se pot adauga fructe uscate, amestecuri de seminte sau iaurt.
Ingrediente: fulgi de ovaz integrali** fara gluten 74%, fulgi de orez integrali** 8%, hrisca** 8%, Quinoa* 5%, mei integral** 5%.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
**Ingrediente provenite din agricultura ecologica biodinamica.
Cantitate: 475g
Informatii alergenice: contine ovaz.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1550 kj |
367 kcal | |
Grasimi | 5.8 g |
din care saturate | 1.0 g |
Carbohidrati | 62.0 g |
din care zaharuri | 0.8 g |
Proteine | 13 g |
Fibre | 8.2 g |
Sare | 0.01 g |
Producator: Bauck Hof
Origine: Germania
Click pentru a vedea gama de cereale bio…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.