Paste din mazare fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 250g, Freee by Doves Farm
PRODUS CERTFICAT FARA GLUTEN, VEGAN BIO SI KOSHER
Aceste paste din mazare fara gluten si alergeni ofera o masa rapida si sunt perfecte daca doriti sa adaugati mai multe proteine si fibre in dieta.
Mod de gatire: pentru o portie fierbeti 1 litru de apa cu 1 lingurita de sare si adaugati 100g paste. Fierbeti 5 min, verificati daca sunt fierte, scurgeti apa si serviti imediat.
Ingrediente: faina de mazare 100% .
Greutate neta: 250g.
Fara gluten, fara arahide, fara oua, fara lapte, fara soia, fara grau.
Produs vegan, vegetarian, organic, kosher, bogat in proteine, sursa de fibre.
Valori nutritionale | Per 100g uscate | Per 100g fierte | Per portie gatita* |
---|---|---|---|
Energie | 1417kJ | 749kJ | 1760kJ |
335kcal | 177kcal | 416kcal | |
Grasimi | 1.8g | 1.3g | 3.1g |
din care saturate | 0.4g | 0.2g | 0.5g |
Carbohidrati | 55.0g | 27.9g | 65.6g |
din care zaharuri | 2.6g | 1.0g | 2.4g |
Fibre | 8.8g | 5.3g | 12.5g |
Proteine | 20.0g | 10.7g | 25.1g |
Sare | <0.01g | <0.03g | <0.03g |
Gătit *: pentru fiecare porție se fierbe 1l de apă și se adaugă o lingură de sare sare, apoi se amestecă în 100g paste. Fierbeți timp de 5 minute și gustați cu grijă pastele în fiecare minut până prezintă textura „al dente”. Scurgeți și serviți imediat.
Penne din mazare fara gluten
Continut ridicat de fibre si proteine.Acest produs a fos distins cu premiul „Free From Food Awards 2018”. Foarte recent, in urma unei investitii de 3 milioane £, Doves Farm a lansat un nou brand dedicat produselor FARA ALERGENI, brandul – FREEE by Doves Farm®. Noul brand ofera consumatorilor o distinctie clara intre cei doi piloni principali ai companiei: produsele traditionale ecologice care contin grau si gama fara gluten si alergeni.
Paste din mazare fara gluten cu salata de avocado – Reteta
Fără gluten, ouă, soia, grâu, lactate, nuci.
Vegetarian, fără zahăr cristalizat.
Preparare:
Puneți spanacul într-un bol, adăugați apa clocotită, lăsați să stea 30 de secunde apoi scurgeți și lăsați să se răcească.
Strângeți excesul de apă din spanac și puneți-l într-un blender de bucătărie.
Cojiți și tocați aproximativ șotul și adăugați acest lucru la blender.
Adăugați sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul, apoi amestecațile pentru a face un sos.
Umpleți o tigaie mare cu apă clocotită, adăugați sare și aduceți la fierbere rapidă.
Adăugați pastele și gătiți timp de 6 minute. Adăugați mazărea, readuceți apa la punctul de fierbere și lasati-o încă 2 minute.
Se scurg pastele apoi se răstoarnă într-un bol cu apă rece apoi se scurg din nou.
Puneți pastele într-un bol și turnați sosul pregătit peste paste.
Cojiți și tăiați avocado-ul, adăugați-l în bol și amestecați să se combine.
Gustă și condimentează cu sare și piper, dacă este necesar, apoi lasă-le la răcit.
Ingrediente:
- 35g spanac proaspat.
- 200ml de apa fiartă.
- 175g de avocado copt.
- 2 linguri din zeamă de lamaie.
- 1 lingura ulei de masline.
- 1/2 lingura de sare.
- piper negru macinat
- 125 paste din mazare fara gluten
- 50g mazare
- sare si piper
Timp de preparare: 8-9 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.