Mix Faina Prajitura cu Branza, FARA GLUTEN, BIO
Mix faina pentru prajitura cu branza fara gluten.
Fiecare lot de produse fără gluten este atent analizat in vederea determinării lipsei glutenului în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.
Mod de preparare: ( cu ou si branza : 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie) sau pentru placinta vegana( 125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie). Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina. Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosul unei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza , dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius. In cuptor prajitura se aseaza la partea de jos. Prajitura este coapta cand si partea de mijloc s-a ridicat. Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor.
Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*.
*Ingrediente provenite din agriculturi ecologice.
Cantitate: 485g
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1617 kj |
382 kcal | |
Grasimi | 3.1 g |
din care saturate | 0.5 g |
Carbohidrati | 80 g |
din care zaharuri | 46 g |
Proteine | 6.2 g |
Fibre | 4.6 g |
Sare | 0.01 g |
Producator: Bauck Hof
Origine: Germania
Click pentru a vedea gama de alimente fara gluten…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.