Ovaz Crocant cu Ciocolata, BIO, FARA GLUTEN
Cacaoa intalnește fulgi de ovaz și chipsuri de orez bio – rezultatul este un musli crocant cu ciocolata, musli bio delicos, crocanta și nu prea dulce. Desigur, controlat fara gluten si cea mai buna calitate bio.
Fulgii de ovăz sunt produși chiar aici în Bauckhof Mühle, preferăm să folosim ovăz de la fermieri parteneri din regiune. Combinate cu chipsuri de orez și zahăr de sfecla bio, acestea sunt coapte pana la un anumit punct cand devin crocante.
Am decis să folosim zahăr local pentru reteta noastra de musli bio crocant fara gluten. Deoarece sfecla de zahăr pentru zahărul de sfeclă crește aici în Germania și este procesată la nivel regional, pe cât posibil. În comparație cu zahărul brut din trestie, produsul final nu are nevoie de căi de transport lungi și, astfel, susține agricultura organică locală. Desigur, folosim cât mai puțin zahăr posibil.
Dezvoltarea produsului nostru a găsit echilibrul ideal între gust și plăcere conștientă.
Ingrediente: fulgi de ovaz* integral fara gluten 66%, zahar* de sfecla 18%, ulei* de floarea soarelui, cacao* pudra slab degresata 6%, orez* crocant 4% (faina integrala de orez*), vanilie*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Poate contine urme de: Fructe cu coaja tare, nuci, soia, susan.
Cantitate: 325g
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1847 kj |
440 kcal | |
Grasimi | 14 g |
din care saturate | 2.2 g |
Carbohidrati | 64 g |
din care zaharuri | 20 g |
Proteine | 11 g |
Fibre | 9.2 g |
Sare | 0.02 g |
Consum: Perfect pentru micul dejun cu iaurt bio, lapte sau băuturi pe bază de plante, ca gustare între mese sau ca bază pentru rețete creative.
Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Bun pentru fluturi, bun pentru climă, bun pentru noi toți.
Producator: Bauck Hof
Origine: Germania
Click pentru a vedea gama de alimente fara gluten…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.