Tofu japonez organic, vegan
Tofu japonez organic. Mătăsos moale și neted, Clearspring Organic Tofu este un aliment de soia cu conținut scăzut de grăsimi, excelent pentru utilizarea de zi cu zi și bogat în proteine vegetale.
Tofu-ul nostru se poate consuma direct din ambalaj sau îl puteți folosi ca înlocuitor pentru ouă, lactate și carne în rețetele dvs. preferate, atât în cele savuroase, cât și dulci.
Organic, mătăsos și neted, cu conținut ridicat de proteine , conținut scăzut de grăsimi, fără lactate și fără gluten, prospețime tocmai făcută – gustă diferența !, sursa de magneziu, non-GM, vegan.
Ingrediente: apă, boabe de soia * (26%), agent de coagulare: Nigari (clorură de magneziu). * Cultivat organic.
Cantitate: 300g
Informatii alergeni: Fără lapte, fără gluten. Conține soia.
Sursa de magneziu, bogat in proteine, sarac in grasimi, sarac in zaharuri, fara sare.
Informatii nutritionale | Per 100g |
---|---|
Energie | 268kJ |
64kcal | |
Grasimi | 3g |
din care saturate | 0.6g |
Carbohidrati | 1.9g |
din care zaharuri | 1.3g |
Proteine | 6.8g |
Sare | <0.1g |
Magnesiu | 83.6mg |
(22% DRI*) | |
*DRI = Doza zilnica de referinta |
Compus din doar trei ingrediente:
1. Boabele de soia organice integrale de calitate premium, care sunt special cultivate pentru Clearspring. Prin lege, aceasta înseamnă că boabele de soia trebuie cultivate durabil, cultivate fără utilizarea de îngrășăminte artificiale, erbicide și pesticide și nu pot fi modificate genetic. Certificarea organică înseamnă, de asemenea, că procesul de producție de tofu nu permite ajutoare de prelucrare utilizate în mod obișnuit, cum ar fi spuma, înălbitori sau conservanți.
2. Nigari, un coagulant bogat în minerale, natural, provenit din apa mării. Baza de nigari este clorura de magneziu care face din tofu o sursă bogată atât de magneziu cât și de clorură.
3. Apă pură de izvor din Muntele Fuji.
Vezi gama de produse organice
Recenzii
Nu există recenzii până acum.