Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Faina pentru pandispan fara gluten

TVA inclus

22,50 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

Faina mix pentru pandispan fara gluten si alergeni, kosher 350g, Free by Doves Farm 

Faina pentru pandispan fara gluten. Cu numai inca doua ingrediente suplimentare, cu aceasta faina mix puteti face pandispanuri pufoase pentru orice ocazie. In doar cativa pasi si adaugand doar oua si ulei, veti obtine un pandispan sau 12 briose. Nu numai ca este fara gluten, dar este, de asemenea, si fara lapte, alune, oua si soia.

 

Ingrediente: faina de orez, faina de hrisca, faina de porumb, amidon din tapioca si cartofi, zahar, agenti de crestere (fosfat monocalcic, bicarbonate de sodium), guma xanthan.

Greutate neta: 350g

Fara gluten, fara lapte, fara arahide, fara grau.

Vegetarian, kosher

 

 

 

Valori nutritionale per 100g

 

Energie 1844kJ
441kcal
Grasimi 22.8g
din care saturate 2.8g
Carbohidrati 54.0g
din care zaharuri 27.0g
Fibre 0.1g
Proteine 4.8g
Sare 0.49g

 

 

 

Prajitura fara gluten Victoria 

Utilizați această metodă simplă  pentru a realiza straturi de tort tip sandwich cu burete clasic Victoria. Prajitura care este, de asemenea, fără gluten. Cele doua blaturi pentru  tort sunt în mod tradițional  cu gem și zmeura, în timp ce blatul este pur și simplu glazurat cu zahar praf.

Ingrediente:

Diametru tort 2 x 15cm/6″ 2 x 18cm/7″ 2 x 20cm/8″
Tort
Faina alba pentru prajituri fara gluten 125g 175g 250g
unt 125g 175g 250g
oua 3 4 5
zahar praf 125g 175g 250g
Umplutura
gem 3 tbsp 4 tbsp 5 tbsp
smantana 25g 50g 75g
zahar glazurat 50g 100g 150g

 

 

Metodă:

Selectați dimensiunea de staniu și cantitatea de ingrediente pe care intenționați să o utilizați.

Aliniați folia pentru copt in tavă și ungeți marginile.

Pre-încălzește cuptorul.

Cerneti faina intr-un bol mare.

Adăugați untul, ouăle, zahărul și bateți bine.

Împărțiți amestecul între tavile pentru copt.

Coaceți pentru timpul arătat, în funcție de dimensiunea foliei de staniol, până când prăjiturile sunt doar maro și încep să se îndepărteze de partea din staniu.

Întoarceți prăjiturile pe un suport de sârmă, decojiți hârtia și lăsați să se răcească.

Umplutură:

  1. Întindeți dulceața pe un blat rece.

  2. Bateți crema și întindeți-o pe gem.

  3. Așezați al doilea blat deasupra.

  4. Cerneti zaharul glazurat peste prajitura.

     

Temperatură:

180°C, Fan 160°C

 

Timp de coacere:

15cm/6” – 25-30 minutes; 18cm/7” – 30-35 minutes; 20cm/8” – 35-40 minutes

Vezi gama de faina fara gluten…

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Faina pentru pandispan fara gluten”

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Open chat