Faina mix pentru pandispan fara gluten si alergeni, kosher 350g, Free by Doves Farm
Faina pentru pandispan fara gluten. Cu numai inca doua ingrediente suplimentare, cu aceasta faina mix puteti face pandispanuri pufoase pentru orice ocazie. In doar cativa pasi si adaugand doar oua si ulei, veti obtine un pandispan sau 12 briose. Nu numai ca este fara gluten, dar este, de asemenea, si fara lapte, alune, oua si soia.
Ingrediente: faina de orez, faina de hrisca, faina de porumb, amidon din tapioca si cartofi, zahar, agenti de crestere (fosfat monocalcic, bicarbonate de sodium), guma xanthan.
Greutate neta: 350g
Fara gluten, fara lapte, fara arahide, fara grau.
Vegetarian, kosher
Valori nutritionale | per 100g
|
---|---|
Energie | 1844kJ |
441kcal | |
Grasimi | 22.8g |
din care saturate | 2.8g |
Carbohidrati | 54.0g |
din care zaharuri | 27.0g |
Fibre | 0.1g |
Proteine | 4.8g |
Sare | 0.49g |
Prajitura fara gluten Victoria
Utilizați această metodă simplă pentru a realiza straturi de tort tip sandwich cu burete clasic Victoria. Prajitura care este, de asemenea, fără gluten. Cele doua blaturi pentru tort sunt în mod tradițional cu gem și zmeura, în timp ce blatul este pur și simplu glazurat cu zahar praf.
Ingrediente:
Diametru tort | 2 x 15cm/6″ | 2 x 18cm/7″ | 2 x 20cm/8″ |
Tort | |||
Faina alba pentru prajituri fara gluten | 125g | 175g | 250g |
unt | 125g | 175g | 250g |
oua | 3 | 4 | 5 |
zahar praf | 125g | 175g | 250g |
Umplutura | |||
gem | 3 tbsp | 4 tbsp | 5 tbsp |
smantana | 25g | 50g | 75g |
zahar glazurat | 50g | 100g | 150g |
Metodă:
Selectați dimensiunea de staniu și cantitatea de ingrediente pe care intenționați să o utilizați.
Aliniați folia pentru copt in tavă și ungeți marginile.
Pre-încălzește cuptorul.
Cerneti faina intr-un bol mare.
Adăugați untul, ouăle, zahărul și bateți bine.
Împărțiți amestecul între tavile pentru copt.
Coaceți pentru timpul arătat, în funcție de dimensiunea foliei de staniol, până când prăjiturile sunt doar maro și încep să se îndepărteze de partea din staniu.
Întoarceți prăjiturile pe un suport de sârmă, decojiți hârtia și lăsați să se răcească.
Umplutură:
-
Întindeți dulceața pe un blat rece.
-
Bateți crema și întindeți-o pe gem.
-
Așezați al doilea blat deasupra.
-
Cerneti zaharul glazurat peste prajitura.
Temperatură:
180°C, Fan 160°C
Timp de coacere:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.