Faina Pizza Fara Gluten, BIO, KOSHER
Făină pentru pizza fără gluten. Se pot face doua pizza subțiri și crocante sau o pizza mare pentru tigaie, sursă de fibre, rapid și ușor, pur și simplu adăugați ulei și apă.
Ingrediente: Făină de orez brun, amidon de cartofi, făină de naut, amidon de tapioca, făină de porumb, sirop de orez uscat, drojdie, sare, gumă de xantan, acid ascorbic antioxidant.
Alergeni: fara lactoza, fara gluten, fara arahide, fara oua, fara soia.
Cantitate: 350g
Valori nutritionale | Per 100g |
---|---|
Energie | 1428kJ |
339kcal | |
Grasimi | 8.7g |
din care saturate | 0.7g |
Carbohidrati | 58g |
din care zaharuri | 1.0g |
Fibre | 3.0g |
Proteine | 6.1g |
Sare | 0.78g |
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Producator: Doves Farm
Click sa vezi gama de faina fara gluten…
1780anca –
O făina foarte buna ,ușor de lucrat cu ea ,doar adaugi apa si ulei .Blatul de pizza este foarte bun si gustos .