Faina Manitoba Caputo, Farina Tipo „0”
Faina Manitoba Caputo din Italia de tip ‘0’, W 370/390.
Pentru obținerea acestei faini este folosit numai GRÂU fără aditivi și enzime.
Făina conține o cantitate de amidon redusă, ceea ce este ideal pentru un aluat strălucitor și consistent, cu rezultate excelente în creșterea produselor de patiserie.
Umiditate maximă: 15,5%.
Elasticitate: P/L 0,50 / 0,60.
Făina Caputo este recunoscută ca fiind cea mai bună făină de pizza din lume și este utilizată de 80% din pizzeriile din Napoli! Perfect pentru patiserie. Dacă ați încercat deja să faceți produse de patiserie acasă și nu ați avut prea mult succes, credem că trecerea la această făină va face diferența!
Ingrediente: faina Manitoba (faina de grau tip 0).
Cantitate: 1kg
Informatii alergenice: Produsul contine gluten.
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 1482 kj |
350 kcal | |
Grasimi | 1.5 g |
din care saturate | 0.1 g |
Carbohidrati | 69 g |
din care zaharuri | 0.4 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 0.02 g |
Fibre | 0.003 g |
Origine: Italia
Producator: Antico Molino Caputo.
Depozitare: A se pastra la loc uscat si rece.
Click pentru a vedea gama de faina din Italia…
Mr. I –
Faina de tip 0, suficiente proteine pentru paine. Am obtinut rezultate excelente cu paine si pizza.