Migdale bio, raw, fara gluten, fara GMO
Migdale bio. Migdalul este un pom fructifer din familia Rosaceae cultivat pentru samburii fructelor sale, numite migdale. Migdalele sunt delicioase si pline de substante nutritive reprezentand o sursa buna de vitamina E, calciu, magneziu si potasiu.
Ingrediente: 100% Migdale* RAW (* INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA).
Cantitate: 125g
Vegan, vegetarian, organic.
Informatii alergenice: produsul contine migdale!
Valori nutritionale | per 100g |
---|---|
Energie | 2436 kj |
590 kcal | |
Grasimi | 57,7 g |
din care saturate | 4,5 g |
Carbohidrati | 9,4 g |
din care zaharuri | 5,9 g |
Proteine | 25,2 g |
Fibre | 17,2 g |
Sare | 0,03 g |
Recomandari de utilizare: Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte. Se recomanda consumul de 15-20 de migdale pe zi. Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Spania
Click pentru a vedea gama de alimente bio…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.