Faina Manitoba Sac 25KG, W 450
Faina Manitoba sac 25 Kg. Faina Manitoba de tip „0”, W 450.
Ingrediente: faina Manitoba.
Cantitate: 25kg
Origine: Italia
Informatii alergenice: Produsul contine gluten.
Valori nutritionale | |
---|---|
Umiditate | 15.0% |
Cenusa | 0.60% / ss |
W | 450 Jouli |
P / L | 1.00 mmH2O / mm |
Absortie | 60.0% |
Developare | 7 minute |
Stabilitate | 20 minute |
*Numărul Hagberg | 430 secunde |
Proteine | 15.0% / ss |
*Numărul Hagberg este măsura unei enzime specifice, și anume a-amilaza. Această enzimă atacă moleculele de amidon, distrugându-le până la zaharuri care produc apoi gazul care dă gaurile de aer și o structură bună a paini. Valorile alfa-amilazei trebuie să fie scăzute pentru a limita defalcarea amidonului și aderența la aluat. Un număr înalt de cădere Hagberg este o indicație a activității scăzute de a-amilază și, prin urmare, a proteinei bune pentru coacere.
Click pentru a vedea gama de faina din Italia…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.