Ceai Urzica
Ceaiul de urzica este unul dintre cele mai vechi remedii traditionle romanesti, consumat pentru nenumaratele beneficii pe care le ofera. Pe langa numarul foarte mare de aminoacizi, frunzele de urzica mai contin si vitaminele B, K, C, A, betacaroten, calciu, siliciu, magneziu, fier, potasiu si multe altele. Ceaiul de urzica este consumat in primul rand pentru sustinerea procesului de detoxifiere a organismului. Datorita continutului de minerale si vitamine se recomanda si in starile de anemie. In plus, ceaiul de urzica poate contribui la reducerea retentiei de apa, o actiune cu efecte atat practice, cat si estetice. Bem ceai de urzica pentru efectele antiinflamatorii pe care le poate produce.
Ingrediente: frunze de urzica (Urtica dioica)
Cantitate: 50g
Mod de preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 8-10 minute.
Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare.
Click pentru a vedea gama de ceaiuri…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.