Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

MIERE DE MANUKA KFACTOR 16

TVA inclus

174,00 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

MIERE DE MANUKA KFACTOR 16 RAW

 

Acest tip de miere este bogată nu numai în ceea ce privește gustul, dar conține și zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși care apar în mod natural. Întotdeauna RAW, nepasteurizată și fără organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vândute sortimente de Miere de Manuka, își va găsi rapid întrebunțări în casa ta, atât pentru tratamente cât și în alimentația zilnică.

Mierea de Manuka KFactor 16 conține minim 75% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice și proprietăți de întărire a imunității.

Mierea Manuka are culoarea alunelor și se încadrează în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color

KFactor 16 indică faptul că această miere conține minim 75% concentrație de polen specific florii manuka.

Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce doar în Noua Zeelandă (nu există copaci Manuka nicăieri altundeva în lume) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, aceasta are un preț mai ridicat decât mierea normală.

Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinali și multe alte afecțiuni gastro intestinale.

Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.

 

 Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii – halena
Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului

 

Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată.

Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.

Greutate: 250g

Țara de origine: Noua Zeelendă.

 

Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ

Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puțin încălzită pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conține în mod natural polenul de albine, ceară de albine și propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea noastră raw conține în mod natural și enzime vii – și fiecare borcan este urmărit până la apicultorul specialist din Noua Zeelandă .

Aici, la Wedderspoon, noi credem în furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastră este întotdeauna păstrată în starea sa naturală , crudă și nepasteurizată.

 

Beneficii nutriționale

Nectarul în sine este compus în principal din zaharoză și apă . Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente.

Mierea este o sursă de carbohidrați .

Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat împreună pentru a crea nenumărate combinațiinaturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelandă , care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), această miere provine din florile rare și frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii . Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume , conțin
ând zaharuri complexe , enzime vii și alți compuși care apar în mod natural și este consumată zilnic de foarte mulți oameni.

Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MIERE DE MANUKA KFACTOR 16”

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Open chat