Spaghete de orez brun fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 500g, Freee by Doves Farm

Spaghete de orez brun de la Doves Farm au primit premiul pentru cel mai bun produs alimentar la categoria respectiva. Permit celor care evita graul si glutenul sa se bucure de o masa cu paste autentice. Cu aceste paste nu este necesar sa va schimbati modul de a gati sau dieta. Oaspetii dumneavoastra nici nu vor realiza ca mananca un produs fara gluten.

Foarte recent, in urma unei investitii de 3 milioane £, Doves Farm a lansat un nou brand dedicat produselor FARA ALERGENI, brandul – FREEE by Doves Farm®. Noul brand ofera consumatorilor o distinctie clara intre cei doi piloni principali ai companiei: produsele traditionale ecologice care contin grau si gama fara gluten si alergeni.

spaghete de orez brun fara gluten sau oua

Ingrediente: orez brun 100%.

Calitati dietetice: fara gluten, lactoza, alune, soia, grau.

Produs certificat fara gluten, organic, vegan, Kosher.
Produs premiat cu Great Taste Gold 2009, Great Taste 2013, Great Taste 2014.

De ce orez brun?

Orezul brun are mai multe beneficii pentru sanatate decat cel alb. Orezul alb pierde in urma macinarii nutrientii esentiali : proteine, calciu, fibre, magneziu, zinc si potasiu. Orezul alb nu mai are aproape nicio valoare nutritionala, dupa procesare, doar un raport mare de carbohidrati. Orezul integral este mai bun pentru cei care sufera de diabet de tip 2 si hiperglicemie decat cel procesat. Studiile au demonstrat ca glicemia era cu 12-19 procente mai scazuta la cei care consumau orezul ca atare decat curatat de stratul nutritiv.

Incercati pastele din orez brun de la Doves Farm

Penne din orez brun fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 500g, Freee by Doves Farm

penne din orez fara gluten

Fussili din orez brun fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 500g, Freee by Doves Farm

fussili din orez fara gluten de la Doves Farm

Urmariti videoclipul pentru cateva sfaturi inainte de a gati pastele fara gluten

Gama de produse Doves Farm