Sosuri fără alergeni, redă gustul mâncării tale!

Top 3 sosuri fara alergeni

Sosul cu busuioc de la Meridian

Un sos de gatit fara gluten cu rosii tocate organic, care sunt atent selectate. Rosiile sunt fierte cu ulei de masline extra virgin, organic si busuioc organic pentru a produce un sos de paste clasic – sosuri fara alergeni.

 Fara telina, fara crustacee, fara lapte, fara oua, fara peste. Fara gluten, fara lupin, fara moluste, fara mustar, fara boabe de soia, dioxid de sulf si fara sulfuri.

sos pentru paste cu rosii si busuioc meridian

Sosul Tikka Masala de la Meridian

Un sos concentrat cu cocos si coriandru. Ingredientele sunt special selectate pentru aceasta reteta pentru a nu contine produse lactate, grau si gluten. Sosul poate fi folosit pentru o diversitate de retete fiind potrivit pentru carne, peste, legume la care se poate adauga o garnitura de paste fara gluten sau orez.

Fara gluten, lactoza, drojdie, oua, vegetarian, vegan, fara grau, soia, peste, fructe de mare, sulfiti, alune, telina, mustar, lupin, moluste, OMG, aditivi. 

sos fara alergeni tikka meridian

Sosul Korma de la Meridian

Un sos Korma concentrat cu cocos, migdale si mirodenii. Ingredientele sunt special selectate pentru aceasta reteta pentru a nu contine produse lactate, grau si gluten. Sosul poate fi folosit pentru o diversitate de retete fiind potrivit pentru carne, peste, legume la care se poate adauga o garnitura de paste fara gluten sau orez. 

Fara gluten, lactoza, drojdie, oua. vegetarian, vegan, fara grau, soia, peste, fructe de mare, sulfiti, alune, telina, mustar, lupin, moluste, OMG, aditivi.

sos pentru gatit fara alergeni

Informatii despre Meridian Foods