Lasagna din porumb si orez fara gluten si alergeni, organic, vegan, kosher 250g, Freee by Doves Farm
PRODUS CERTFICAT FARA GLUTEN, VEGAN, BIO SI KOSHER
Lasagna fara gluten din porumb si orez. Aceste lasagna fara gluten din porumb si orez sunt o alternativa delicioasa la cele din grau.
Mod de gatire: ungeti cu ulei o tava de cuptor si umpleti tava cu straturi alternante de lasagna fara gluten nefierte si sos, ultimul strat fiind de sos. Coaceti in cuptorul preincalzit la 1800C / ventilator sau 1600C / fara ventilator timp de 40 – 60 min.
Ingrediente: faina de porumb 55%, faina de orez 45%.
Fara gluten, fara lapte, fara grau, fara soia, fara oua, fara arahide.
Greutate neta: 250g.
Valori nutritionale | Per 100g foi uscate | Per 100g foi fierte |
---|---|---|
Energie | 1534kJ | 887kJ |
362kcal | 209kcal | |
Grasimi | 1.6g | 0.4g |
din care saturate | 0.3g | <0.1g |
Carbohidrati | 80.0g | 46.6g |
din care zaharuri | 0.5g | <0.1g |
Fibre | 1.6g | 0.7g |
Proteine | 6.1g | 4.3g |
Sare | 0g | 0.1g |
Foarte recent, in urma unei investitii de 3 milioane £, Doves Farm a lansat un nou brand dedicat produselor FARA ALERGENI, brandul – FREEE by Doves Farm®. Noul brand ofera consumatorilor o distinctie clara intre cei doi piloni principali ai companiei: produsele traditionale ecologice care contin grau si gama fara gluten si alergeni.
Lasagna fara gluten – Reteta
Această lasană fără gluten delicioasă este o optiune perfecta pentru cina de la jumătatea săptămânii. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni vegetariene, atunci de ce nu sosul de carne cu sosul de fasole.
Fără gluten, ouă, soia, grâu, lactate, arahide.
Vegetariană, vegană, fără zahăr cristalizat.
Ingrediente:
lasagna din porumb si orez fara gluten
SOS DE CARNE
1 ceapă mare
1 tulpină de țelină
1 cui de usturoi
2 linguriți ulei de măsline
200 g carne de vită (sau piure de rinichi)
300g tomate pasate
1 lingură de oregano
sare si piper
SOS DE BRÂNZĂ
650 ml lapte (sau alternativă vegană)
3 linguri GRATUIT Cornflour
75g brânză (sau alternativă vegană)
sare si piper
Preparare:
Ungeți baza și laturile unui vas de cuptor de 2lt / 4pt.
Împărțiți pastele uscate în trei grămezi, câte unul pentru fiecare strat și așezați o treime în baza vasului.
Pre-încălzește cuptorul.
Sosul de carne:
Se toacă fin ceapa, țelina și usturoiul și se adaugă într-o tigaie mare.
Se adaugă uleiul și se gătește la foc mediu timp de 3 minute.
Adăugați carnea de vită (sau boabele de rinichi) și amestecați până când carnea își schimbă culoarea.
Se toarnă roșii pasate, se adaugă oregano și se condimentează cu sare și piper.
Acoperiți tigaia și gătiți ușor cel puțin 20 de minute.
Sosul de branza:
Măsurați laptele (sau alternativa vegană) într-un ulcior, apoi turnați-l într-o cratiță lăsând 100 ml lapte în ulcior.
Adăugați faina de porumb în ulcior și amestecați pentru a face o pastă netedă.
Se încălzește laptele într-o cratiță la foc mediu.
Înainte de fierberea laptelui, îndepărtați tigaia de pe foc și amestecați-l în amestecul preparat de făină de porumb.
Turnați totul înapoi în tigaie și gătiți la foc mediu.
Se amestecă pe măsură ce laptele se incalzeste și se îngroașă într-un sos neted și ușor. Scoateți tigaia de pe foc inainte ca laptele sa fiarbă.
Adăugați brânza rasă (sau alternativa vegană), condimentați cu sare și piper și amestecați să se combine.
Pentru a face lasagna
Pune o treime din sosul de carne în vasul preparat din paste uscate, întinzându-l aproximativ.
Se toarnă un sfert din sosul de brânză peste carne.
Repetă cu încă două straturi de paste, sos de carne și sos de brânză, cu orice sos suplimentar de brânză pe partea de sus.
Se coace timp de 55-60 de minute.
Se lasă să stea 5 minute înainte de servire.
Temperatura 180 ° C, ventilator 160 ° C, 350 ° F, gaz 4
Recenzii
Nu există recenzii până acum.