Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Faina integrala de grau dur

TVA inclus

18,45 lei

Stoc epuizat

Informatii produs

Este ideala pentru paine artizanala cu maia.

SKU DF29 Categories , Tags , ,

Stoc epuizat

sau comanda telefonic: 0771 487 515

sau comanda telefonic:
0771 487 515

Metoda de plata

Faina integrala de grau dur bio pentru paine artizanala, 1,5kg,  organic, kosher 

 

Faina integrala de grau pentru paine. Aceasta faina este obtinuta dintr-un amestec din soiuri de grau dur pentru a crea o faina 100% integrala. Selectata din cele mai bune soiuri de grau, poate fi utilizata atat in masina de paine cat si in cuptor la prepararea diverselor produse dospite. De asemenea, se poate folosi pentru paine artizanala cu maia.

 

Ingrediente:  Grau integral macinat in moara cu pietre.

Fara lapte, fara arahide, fara soia, fara oua.

Greutate: 1,5kg

Depozitare: Pentru a vă păstra făina pentru durata optima, după utilizare rulați partea superioara a ambalajului  și depozitați făina într-un loc uscat și rece.

Vegetarian, vegan, kosher, organic, integral.

 

 

Valori nutritionale  per 100g
Energie 1317kJ
311kcal
Grasimi 2.5g
din cara saturate 0.4g
Carbohidrati 62.6g
din care zaharuri 1.6g
Fibre 11.2g
Proteine 12.6g
Sare 0.13g

 

 

Paine integrala traditionala

 

paine integrala din faina integrala de grau dur

 

În mod tradițional, brutarii adaugă zahăr și sare în aluatul lor de pâine, ca în această rețetă. Dacă doriți să omiteți sarea și zahărul, pâinea dvs. poate crește creste ceva mai puțin.

Ingrediente:

  • 500g făină de pâine integrală
  • 1 / 2 linguriță de sare
  • 1 linguriță de  drojdie rapidă
  • 1 lingurițăde zahar
  • 350 ml apă caldă
  • 1 lingura ulei vegetal

 

Preparare:

1. Într-un bol mare, amestecați împreună făina, sarea, drojdia rapidă și zahărul.

2. Turnați apa în făină și  adăugați uleiul.

3. Frământați bine până când aluatul este neted și flexibil.

4. Lăsați aluatul într-un bol acoperit cu  un prosop, într-un loc cald pentru a se dubla în mărime (aproximativ o oră).

5 Întoarceți aluatul pe o suprafață cu faină și frământați-l ferm pentru câteva minute.

6. Puneți aluatul  într-o tavă de pâine de 1kg sau așezați-l pe o foaie de copt unsă.

7. Acoperiți și lăsați aluatul să crească timp de 35/40 minute într-un loc cald.

8. Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 40/45 minute.

Temperatura: Oven 200°C/Fan 200°C/425°F/Gas 7

 

Vezi gama de faina organica…

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Faina integrala de grau dur”

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Open chat